MUŞ / BULANIK - Bulanık İlkokulu

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı Okul Müdürümüz Cemal DANIŞMAN Başkanlığında gerçekleştirilmiştir. Katılım Sağlayan Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ 1. DÖNEMİNİ BİTİRDİK..  ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ ️

Ock

Dönem sonu etkinlik faaliyet planı kapsamında okulumuzda yapılan etkinlik için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

DEPREM TATBİKATI HAYATİ ÖNEM ARZ ETTİĞİ İÇİN OKULUMZDA  TATBİKAT YAPTIK.

YAPILAN TATBİKATTA ÖĞRENCİLERİMİZE DEPREM ANINDA SONRASINDA YAPILMASI GEREKENLER KONUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZ BİLGİLENDİRİLDİ.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKU VE HEYECANLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal #Atatürk’ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyoruz

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMASINDAN GÖRÜNTÜLER.

Mrt

Bulanık İlkokulu 2. Dönem Genel Veli Toplantısı Müdürümüz Cemal Danışman Başkanlığında, Bulanık İlkokulu Öğretmenleri ve Değerli Velilerimizin Katılımıyla Gerçekleştirilmiştir.